Főoldal  |  Kapcsolat  |  E-mail  
Reorganizáció

Felszámolás

Végelszámolás

Csődeljárás

incifotó

Energia-birság Kft.
Reorganizáció

Reorganizáció alatt elsősorban a megingott egzisztenciájú, átszervezésre szoruló vállalkozások részére nyújtott tanácsadást értjük. Ennek a tevékenységnek első lépéseként átfogó elemzést készítünk az adott vállalkozás pénzügyi, gazdasági, piaci helyzetéről.

Felmérjük adósságállományát, likviditását. Megvizsgáljuk azokat az eseményeket, veszteségforrásokat, melyek közvetetten vagy közvetlenül okozói lehettek a társaság piaci egzisztenciája elvesztésének. Megvizsgáljuk az esetlegesen felszabadítható tőke mértékét. Ezt követően, mérlegelve a cég átalakulásra való képességét átfogó stratégiát dolgozunk ki annak átalakítására.

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a fent említett stratégia kidolgozásánál a DYNAMIC DUO Kft. szem előtt tartja mind az újraszerveződő vállalat, mind a munkavállalók, mind a tulajdonosok érdekeit. Több lehetséges alternatíva esetén a fenti direktívának leginkább megfelelő kerül be javaslatunkba. Igény esetén szerves részt vállalunk az átszervezés konkrét lebonyolításában is.
Design: Visualia